Over D-FIT

Steeds meer mensen en bedrijven streven een gezonde(re) leefstijl na. En dat is nodig ook, want we leven steeds ongezonder door (te) veel stress, slechte voeding en (te) weinig beweging. Je voelt je echt FIT als er een goede balans is tussen jouw hoofd (innerlijke rust) en lichaam (voeding en beweging, ontspanning). De vraag is natuurlijk hoe is jouw balans?

Mijn naam is David Hegeman. Afgelopen jaar heb ik mijn baan opgezegd als manager om mijn hart te volgen. Coachen en begeleiden van mensen die niet goed in hun vel en hoofd zitten, maar die wel gemotiveerd zijn om daar iets mee te willen doen.

"Ik krijg energie van mensen die willen werken aan hun eigen gezondheid op wat voor manier dan ook. En als ik daar een bijdrage aan kan leveren, hoe klein de verandering ook is, dan is mijn doel bereikt. 

Mindset, beweging en voeding

Als vitaliteitscoach laat ik anderen zelf inzien dat er een gedragsverandering nodig is om vooruit te kunnen. Vooral niet weer terug te vallen in het oude patroon, maar vast te houden aan een nieuwe leefstijl. De ervaring is dat een verandering tijd nodig heeft. Dat gaat met ups en down, waardoor de kans op terugval aanwezig blijft. Ik bied tijdens het hele proces ondersteuning en geeft tips en adviezen.

Vitaal ondernemen

Naast het begeleiden van individuen richt ik mij ook op bedrijven om het thema vitaliteit onder de aandacht te brengen. Hoe ik dat doe kun je lezen op deze website.

Ik hoop je snel te zien en te spreken.

groeten David